Votomaraton 2015 ja tulokset

Aiheet olivat: Yksinkertainen, Flirtti, Sammutus, Minä, Ammatti, Kuutamolla, Tirkistely, Keikka, Herkullinen sekä kuvita Aaro Hellaakosken runosta ” Lyhyesti ” seuraava ote : ”Tietä käyden tien on vanki. Vapaa on vain umpihanki .”

Tulokset: Voittaja Tarmo Sotikov nimimerkillä Vihi, toisena Matti Kuivalainen (nimim. Ikävä ihminen) ja kolmantena X (nimim. Pena)

Alla arvostelijoiden kommentteja kuvista ja aiheista

Kuvat arvosteltiin itsenäisyyspäivänä (4 hlöä) ja kuvat palautettiin heti seuraavana aamuna. Laatuhajonta oli aika suuri – jäi sellainen vaikutelma, että moni oli vain tempaissut yksittäisen kuvan mukaan, että saa sarjan täydelliseksi.

Yksinkertainen Tässä kärki oli arvostelijoiden mielestä selvä. Vihko ja pinkki kynä oli suosikki. Toisessa ryhmässä mietittiin yksinkertaista ja toisessa taas otettiin huumorin kannalta ja pidettiin ”henkilöä” yksinkertaisena.

Flirtti Taisi olla vaikea aihe kuvata, kärki kuitenkin selvä.

Sammutus Voittaja löytyi yksimielisesti. Sammuttaa voi monella tavalla ja eri asioita. Sammuu vedellä, oluella jopa ”litskulla”.

Minä Ykkösen ja kuutosen välillä selvä ero. Muutenkin yksimielinen päätös.

Ammatti Jakoi mielipiteitä, ”ilotyttö” kuvasta sanottiin naisten ryhmässä ettei ole ammatti ja miesarvostelijat ei ottaneet siihen asiaan kantaa. Siitä tuli sijoitukset (1 ja 6) sijoitus 3.

Kuutamolla Hyvä aihe, sitäkin arvioitiin ja keskusteltiin jonkin aikaa. Lampaat kuutamolla oli käsitelty mielenkiintoisen näköiseksi ja yksinäinen lintu langalla oli ihan kuutamolla.

Tirkistely Tirkistelyä monella tapaa. Voittaja löytyi yksimielisesti.

Keikka Kuvia arvosteltiin niin ettei muut tienneet mitä kukin oli sanonut tai mikä oli järjestys. Kun kuvat laitettiin arvosteltavaksi niin jokainen sanoi ensimmäiseksi ettei tuo kuva kuulu tähän aiheeseen ( sotilas kypärä päässä) mutta se on paras kuva muuten tässä aiheessa.

Herkullinen Liekö ollut nälkä mutta makkara näytti herkulliselta, tosin foxin herkku jäi viimeiseksi.

Runoon Hellaakoskea mietittiin kahdella tavalla. Toinen ryhmä aloitti ” ken tietä kulkee hän tien on vanki” selvä ykkönen on Vihin kuva. Toinen ryhmä mietti asian ”vapaa vain on umpihanki” selvä ykkönen on Foxin kuva yksi sanoi tässä on lunta tämä on hyvä.

Kiitos luottamuksesta että saimme arvostella kuvianne. Voisitte pitää vaikka pöytäkilpailuna ensin arvostelun ja sitten verrata ”tuomariston” tuloksia. En tunnusta kuka olen. Asunko Kesälahdella, olenko eläkkeellä jne.

Hyvää Joulua ja menestyksellistä Uutta Vuotta