Jäsenedut

Liittymällä saat seuraavia jäsenetuja:

  1. Jäsenilloissa (alkusyksystä loppukevääseen) kerran kuukaudessa tapaat muita valokuvushenkisiä jäseniä, saat hyödyllistä tietoa valokuvauksesta ja tapahtumista, näet kuvaesityksiä, voit osallistua kuvakisaan jne.
  2. Joensuun Kameraseura ry:n omaa tuotantoa olevien retki – ja muiden aktiviteettien tarjonnan. Tosin retkissä on usein jokin pieni omavastuuosuus esim. kuljetuskustannusten kattamiseen.
  3. Lähes kaikki joensuulaiset fotoliikkeet antavat tuotteistaan alennusta Kameraseurojen jäsenille.
  4. Joensuun Kameraseura on Suomen Kameraseurojen liitto ry:n (SKsL:n) jäsen, joten seuran jäsenenä saat oikeuden osallistua liiton vuosinäyttelyyn keväällä ja teemanäyttelyyn syksyllä sekä SKsL:n ja FIAP:n yhdistettyyn Seuracupiin. Voit osallistua myös kansainvälisiin näyttelyihin ja tavoitella liiton myöntämiä arvonimiä ja kansainvälisiä valokuvaajan arvonimiä. Saat siis oikeuden lähettää kuvasi arvioitavaksi kansainvälisen taidevalokuvausjärjestön FIAP:n suojelemiin näyttelyihin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Toki pieni kustannus syntyy osallistumismaksuista ja lähetyskuluista. FIAP:n tai SKsL:n näyttelyihin töitään tarjonnut saa aina (usein huippulaatuisen) kuvakirjan tai näyttelyluettelon, johon on koottu parhaimmat näyttelykuvat.
  5. Kattavan SKsL:n jäsenyyden myötä saamme enemmän taloudellista ja muuta tukea alueellisten koulutustapahtumien järjestämiseen. 
  6. Oikeuden osallistua SKsL:n järjestämille kursseille ja koulutustapahtumiin.