Esittelyssä Matti Kuivalainen

Matti K. esittelykuva , isompi

Vuonna 2016 tulen miehen ikään eli täytän 65 vuotta. Kauan olen myös kameraa kannellut. Puolukoita keräämällä sain 60 luvulla rahaa sen verran, että Kalle Anttilan postimyynnistä sain tilattua Harmony – merkkisen kameran. Sillä kuvasin mv-kuvia ja filkkakoko oli 6 x6 sm. Yllätävän hyviä kuvia sillä saikin. Kuvat teetätin pinnakkaisvedoksina kuvaamossa Lieksassa. Kuvaa ei siis suurennettu lainkaan vaan paperikuvakin oli kooltaan 6 x 6 sm. Voi, kun olisin jo silloin päässyt kameraseuraan tai kerhoon opiskelemaan alaa, mutta kun korvessa asuimme…
Nyt kuvaan Canonin täyskennokameralla ja huippuopareilla. Kameraseurassa olen ollut ainakin parikymmentä vuotta. Viimeiset yksitoista vuotta ”päävirkani” seurassa on ollut tuottaa seuralaisten kuvista myyntituotteita Carelicumiin (postikortteja ja jääkaappimagneetteja). Myyn niitä myös oman toiminimeni kautta monessa eri myyntipisteessä maakuntamme alueella mikäli kuvaajan kanssa on päästy sopimukseen. Käykääpä katsomassa sivuiltani tämänhetkistä  myyntivalikoimaa: www.kuivis.fi.
Itse en varsinaisia luontokuvia kuvaa juuri koskaan. Haluaisin aina ihmisen kuvaan vaikkapa vain ”maiseman osana”.  Pidän myös studiokuvauksesta. Yritän lähivuosien aikana saada tuotantoani esille myös täällä Votovoorumilla. Tulkaahan kaikki kameran ulkoiluttajat mukaan mukavaan seuraan ja sen monipuoliseen toimintaan. Hyvässä seurassa on hyvä olla!

Katso Matin kuva-albumi Votovoorumissa