Uusi myyntituote

Uusi tuote myyntiin Carelicumissa 14.2 2014.

magneetti
Nyt viidestä ( 5 ) eri aiheesta koostuva magneettisarja on nähtävillä ja ostettavissa Carelicumin aulan myyntilaarissa . Postikorttikuvaajamme saavat toki omasta kuvastaan tehdyn magneetin allekirjoittaneelta ” luontaisetuna ” eikä siihen tarvitse tuhlata rahojaan – ” turhoo kulunkiihan se oliskin ”.
Magneettien kuva-aiheet tietenkin vaihdetaan vuodenaikojen ja jopa osittain vuosien mukaan , joten huippukuvia tarvitaan paljon jatkossakin ! Älä siis unohda kameraasi kotia kun lähdet esim. lenkille , vesille , kapakkaan , anoppisi luo yökyliin tai muihin Sinulle tärkeisiin paikkoihin !

 

Uusi tuote siis syntyi , vaikkakin osin pihtisynnytyksellä. ” Pastori ” Matti Kuivalainen kastoi tulokkaan tavanomaistakin tavallisemmalla nimellä: Jääkaappimagneetti. Mitä sitä nimellä hienostelemaan , kun tulokas pyyhkäisee kerralla huippukastiin ! Alku oli hiukan takkuista , kun Israelista ostamani ja tullaamani tuotteen osat eivät alkuunkaan täyttäneet laatukriteerejä. Nyt laatu on kai sitten parasta , mitä ala voi tarjota.

Toivotaan mahdollisimman monen seuran jäsenen saavan Joensuu – aiheisen tuotteen myyntiin Carelicumiin tai Matti K:n kautta myös muualle maakuntaan ( maakunta-aiheilla ). Kuvaajille / hlö on viimevuosina maksettu stipendeinä keskimäärin seuran vuotuisen jäsenmaksun verran ( 24 eur ) ja seurallekin on tilitetty hiukan toimintarahaa. Sama rahamäärä jaetaan stipendeinä myös tästä jääkaappimagneettimyynnistä ( eur / myyty kuva ). MK.