TARKKOJA KUVAKOKO YM. TIETOJA KORTEISTA JA MAGNEETTIKUVISTA

Hei !

Lähetän tämän viestin äskeiseen tapahtumaan osallistuneille , muttei minulla taida ollakaan kaikkien sähköpostitietoja. Nou hätä , tärkeät tiedot tavoittavat heidätkin aikanaan ja vähemmän tärkeitten ei tarvitsekaan saapua koskaan perille.

Pahoittelen , etten älynnyt ottaa kokoukseen tarkkoja faktatietoja p-korttien ja jääkaappimagneettien kuvakoosta ( siis paperikuvan fyysiset mitat , jos tulostetaan 300 ppi:n resolla ) . Ehitäänpä myö myöhemminkin tiedottaa niistä. Lunttaan kansiostani mm. seuraavaa :

Postikorttitilaukset tulee tehdä käyttämässäni kirjapainossa seuraavin ehdoin :

DIN A6 – vertikaali , 2 -sivuinen postikortti ( siis kuva ja taustapainatus ) :
Kuvakoko oltava väh. 300 ppi ( Jpeg tai Tiff ) ja CMYK – värit Iso Coated v2 ( Fogra 39 L ) . Latojan huomautus : unohtakaa värierottelu tässä vaiheessa jos / kun tilaamme kortteja niin Matti K. tekee sen ( ja vastaa tuloksesta ).
Postikortin koko on 105 mm. x 148 mm , mutta joka sivulla on oltava 2mm leikkausvaraa ! Löysä rajaus siis .

Panoraamakortin vakiokoko on 105 mm. x 210 mm. Siihenkin varattava ehdottomasti joka sivulle 2 mm. ”löysää ”. Profiilit yms. samat kuin edellisessä.
Magneettikuvissa insertin koot ovat seuraavat :

Laajakulma ( jos sitä nyt ylipäätään voimme enää valmistaa ) 119 x 47 mm. Siinä itse tyydyn max. 1 mm:n leikkuuvaraan / sivu. On pelannut aika hyvin giljotiinilläni , mutta tarkkana pitää olla ja hutejakin tulee .

Normikuvan ( oli esillä KS:n tapahtumassa ) insertin koko on 89 x 59 mm. Milli siinäkin riittää leikkausvaraksi , jos on siedettävän hyvät välineet . Saksilla leikkaaja tarvinnee paljon enemmän , luulisin.

Tässäpä nämä. Kysykää , jos tapani mukaan unohin taas jotakin oleellista. Ilkalle ja muillekin tiedoksi : Oli se 0,50 euroa / laajismagneetti II – laatuisena liian kova hinta ( ei se rahdin osuus ollut niin paljoa , mitä muistelin ). Katotaan sitä hintaa alaspäin , ostipahan sitä kuka teistä tahansa. Ottakaa siis yhteyttä . jos haluatte riesaksenne näitä II – laatuisia panoraama magneetteja. Myyn toki huippulaatuisiakin edullisesti , jios jossakin päin maailmaa niitä joklu valmistaisi. Taidan kysyä Heinävaarasta Kiihelysvaaran muovituotetehtaalta tarjousta , niin paljon ” lituttaa ” tämä ilveily ulkomaisten toimittajien kanssa. Voi se muotin teko maksaa lähes ” miljoonan ” , joten ehkä nöyränä kyseltävä …
Terv.
Matti K.

Jorma Silkelä

Valo tekee kuvan.. http://www.kelo.kuvat.fi