Seuraavat Joensuun kameraseuran tapahtumat

12.12.2019

Hei!
Kameraseuran seuraava tapaaminen on torstaina 12.12 klo 17:30 Kansalaistalolla, Torikatu 30.
Illan vieraana on mainio maisemakuvaaja ja tekstin tuottaja Heikki Saari. Kuvien näyttämisen lisäksi hän kertoo blogin perustamisesta ja sen ylläpidosta.

14.11.2019

Hei!

Kameraseuran kuukausitapaaminen lähestyy eli tulkaahan ensi torstaina, 14.11. klo 17:30 Kansalaistalolle.

Illan esiintyjä on Maarit Ignatius ja aiheena matkakuvia vuorotteluvapaalta sekä ensivaikutelmia luontokuvaajan ammatillisesta koulutuksesta.

Maarit on kuvannut aktiivisesti jo pidemmän aikaa ja aloittanut tänä syksynä Otavan Opistolla luontokuvauksen ammatillisen koulutuksen.

http://www.otavanopisto.fi/…/luontokuvauksen-ammatilliset-p…

Kuukausikisan aihe on ”Sininen”

Muistakaa myös osallistua Votomaratoniin. Jos et ehdi saada kuvia kasaan torstaiksi, lopullisen kuvien palautustavan ja päivän voi sopia tapaamisessa.

8.5. Stefan De Batselierin näyttelyn avajaiset.

Exuse me! Are you a pop star näyttelyn avajaiset keskiviikkona 8.5.2019 klo 18.00 Pohjois-Karjalan museo Hilmassa, jonne olemme lämpimästi kutsutut.

16.5. kuukausitapaaminen Soropissa klo 17.30. Vieraana Stefan De Batselier. Kk-kilpailun aihe on Elämä herää.

18.5. retki  Paalasmaalle Karelian Kameroiden vieraaksi.

Lähtö on kimppakyydeillä klo 08.00 Pötkän parkkipaikalta, Rantakatu 34 ja tapaaminen klo 10.00 Paalasmaan Karhusaaren kalliolla. Kyydeistä voi sopia seuraavassa kuukausitapaamisessa 16.5. tai Votovoorumin keskustelupalstalla.

Paalasmaalla on myös samaan aikaan ravintolapäivä ja tarjolla on mifu-papukeittoa ja Perh Brahen kalakeittoa. Jälkiruuaksi lakkakiisseliä ja kermavaahtoa, luomukahvia sekä leivonnaisia. Hinta on 8e/hlö.

Ilmoitautuminen ruokailuun 10.5. mennessä sihteerille osoitteeseen joensuun.kameraseura@gmail.com ja otsikko ruokailu.