Lumoudu kasveista valokuvakilpailu

Loistokärhö

JORMA SILKELÄN KUVIA ESILLÄ VIIKISSÄ.

Hyvä valokuvaaja,

Tänään, Lumoudu kasveista valokuvauskilpailun tuomarit valitsivat sinun kuvat ”Kellokukka vastavalossa”, ”Loistokärhö multiblue Clématis” ja ”Liljan heteet ja emit”, jotka ovat kahdenkymmenen parhaan kuvan joukossa, ja ne ovat näytillä seuraavien viikkojen ajan.

Onneksi olkoon!

Valokuvasi tulostetaan ja laitetaan esille seuraaville paikoille:

keskiviikko 13. toukokuuta Floran Päivä, Unioninkatu 37
maanantai 18. toukokuuta Lumoudu kasveista Viikki tapahtuma, Info rakennus, Viikinkaari 11
tiistai 19.-torstai 21. toukokuuta Biokeksus 3, 2. krs. aula, Viikinkaari 1
perjantai 22.-sunnuntai 24. toukokuuta Gardenia Oy, Koetilantie 1

Katsojat voivat äänestää mieluisinta kuvaa ja osallistua samalla arvontaan, josta palkinnoksi voi voittaa kyseisen kuvan.(käy äänestämässä!)

Pienimuotoisen palkintotilaisuuden järjestetään keskiviikko 3. kesäkuuta, klo 15:00, Biokeskus 3:ssa 2.krs. aulassa (Viikinkaari 1), Helsingin yliopiston Viikin kampuksella, jossa saat mahdollisuuden myöntää valokuvasi niiden voittajille ja saat itse diplomin ja pienen palkinnon.

Ole hyvä ja vastaa tähän viestiin jos pääset tilaisuuteen ja kerro samalla jos voimme julkistaa nimesi tiedottaessamme valokuvauskilpailusta nettisivuillamme sekä lehdistötiedotteessamme.

Jos et pääse palkintotilaisuuteen, voimme sopia ajankohdasta milloin haet todistuksesi minulta tai vaihtoehtoisesti kerrot mihin osoitteeseen voin lähettää todistuksesi.

Kiitos osallistumisestasi kilpailuun, saimme lähes 100 valokuvaa!

Jorma Silkelä

Valo tekee kuvan.. http://www.kelo.kuvat.fi