Liity jäseneksi / jäsenmaksu

Liity jäseneksi ilmoittamalla yhteystietosi suoraan tällä lomakkeella.  Tulet saamaan jäsensihteeriltä sähköpostiisi viestin ja laskun, jonka mukaan maksat jäsenmaksun. Sen maksettuasi olet Joensuun kameraseuran jäsen. Joensuun kameraseura on Suomen Kameraseurojen liitto ry:n jäsen.

Seuran jäsenmaksu vuodelle 2023 on 29 €, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 21 €, perhejäsen 14 €, kannattajajäsen 29 €.

Vuosikokous päätti 16.3.2023 jäsenmaksuista vuodelle 2024 – hinta on kaikille sama 30 € (vain kunniajäsen 0 €).

Jäsenrekisterin rekisteriseloste

Liittymällä saat seuraavia jäsenetuja:

  1. Jäsenilloissa ( alkusyksystä loppukevääseen ) kerran kuukaudessa tapaat muita valokuvahenkisiä jäseniä, saat hyödyllistä tietoa valokuvauksesta ja tapahtumista, näet kuvaesityksiä, voit osallistua kuvakisaan jne.
  2. Joensuun Kameraseura ry:n omaa tuotantoa olevien retki – ja muiden aktiviteettien tarjonnan. Tosin retkissä on usein jokin pieni omavastuuosuus esim. kuljetuskustannusten kattamiseen.
  3. Lähes kaikki joensuulaiset fotoliikkeet antavat tuotteistaan alennusta Kameraseurojen jäsenille.
  4. Joensuun Kameraseura on Suomen Kameraseurojen liitto ry:n ( SKsL:n ) jäsen, joten seuran jäsenenä saat oikeuden osallistua liiton vuosinäyttelyyn keväällä ja teemanäyttelyyn syksyllä sekä SKsL:n ja FIAP:n yhdistettyyn Seuracupiin. Voit osallistua myös kansainvälisiin näyttelyihin ja tavoitella liiton myöntämiä arvonimiä ja kansainvälisiä valokuvaajan arvonimiä. Eli saat oikeuden lähettää kuvasi arvioitavaksi kansainvälisen taidevalokuvausjärjestön FIAP:n suojelemiin näyttelyihin niin kotimaassamme kuin ulkomaillakin. Toki pieni kustannus syntyy osallistumismaksuista ja lähetyskuluista. FIAP:n tai SKsL:n näyttelyihin töitään tarjonnut saa aina ( usein huippulaatuisen ) kuvakirjan tai näyttelyluettelon johon on koottu parhaimmat näyttelykuvat .
  5. Kattavan SKsL:n jäsenyyden myötä saamme enemmän taloudellista ja muuta tukea alueellisten koulutustapahtumien järjestämiseen. 
  6. Oikeuden osallistua myös SKsL:n järjestämille kursseille ja koulutustapahtumiin.