Liittyminen / jäsenedut / jäsenmaksu

Liity jäseneksi maksamalla jäsenmaksu ja ilmoita yhteystietosi tällä lomakkeella.

Seuran jäsenmaksu vuodelle 2022 on 29 euroa,

( eläkeläiset , opiskelijat , työttömät 19 euroa , perhejäsen 12 euroa)

kannattajajäsen 29€.

 rahat
Jäsenmaksu maksetaan Joensuun Kameraseura ry:n tilille
Danskebank FI 52 8000 1701 4027 20

Jäsenrekisterin rekisteriseloste

Liittymällä saat seuraavia jäsenetuja:

  1. Jäsenilloissa ( alkusyksystä loppukevääseen ) kerran kuukaudessa tapaat muita valokuvahenkisiä jäseniä, saat hyödyllistä tietoa valokuvauksesta ja tapahtumista, näet kuvaesityksiä, voit osallistua kuvakisaan jne.
  2. Joensuun Kameraseura ry:n omaa tuotantoa olevien retki – ja muiden aktiviteettien tarjonnan.Tosin retkissä on usein jokin pieni omavastuuosuus esim. kuljetuskustannusten kattamiseen.
  3. Lähes kaikki joensuulaiset fotoliikkeet antavat tuotteistaan alennusta Kameraseurojen jäsenille.
  4. Olet automaattisesti myös Suomen Kameraseurojen liiton ( SKsl:n ) jäsen. Se tarkoittaa , että saat oikeuden hilpaista kuvasi arvioitavaksi kansainvälisen taidevalokuvausjärjestön FIAP:n suojelemiin näyttelyihin niin kotimaassamme kuin ulkomaillakin. Toki pieni kustannus syntyy osallistumismaksuista ja lähetyskuluista. FIAP:n tai SKsl:n näyttelyihin töitään tarjonnut saa aina ( usein huippulaatuisen ) kuvakirjan tai näyttelyluettelon johon on koottu parhaimmat näyttelykuvat .
  5. Kattavan SkSl:n jäsenyyden myötä saamme enemmän taloudellista ja muuta tukea alueellisten koulutustapahtumien järjestämiseen. Tämä on ehkä huikea sijoitus tulevaisuuteen ! Kurssien lukumäärää voitaneen nostaa ja kovan luokan asiantuntijoita palkata kurssivetäjiksi.
  6. Oikeuden osallistua myös SkSl:n järjstämille kursseille ja koulutustapahtumiin.
  7. Saat veloituksetta lainata seuran digijärjestelmäkameraa (Nikon D40 Helioksessa) tai videotykkiä. Saat molempien käyttöön tarvittaessa myös opastuksen..