Kilpailut-UUSI

Joensuun kameraseuran sisäiset kilpailut ovat

  • Kuukausikisat, kullekin kisakuukaudelle annetun aiheen mukaisella neljällä paperikuvalla tuomalla kuvat kuukausitapaamiseen tai toimittamalla kuvat esim. puheenjohtajalle tai sihteerille. Tarkista kisa-aiheet ja mahdolliset muut kisamuutokset jäsentiedotteista / facebookista / votovoorumilta.
  • Vuosikilpailu  on maalis-huhtikuussa ja enintään neljällä vapaa-aiheisella kuvalla voi osallistua kuhunkin sarjaan. Kerhon jäsenille tiedotetaan kisasta sen lähestyessä.
  • Votomaraton on koko vuoden kestävä ”kuvaussessio”, jonka aiheet hallitus määrää vuosittain etukäteen. Katso meneillään olevan Votomaratonin kisa-aiheet ja mahdolliset muut kisamuutokset jäsentiedotteista / facebookista / votovoorumilta.
  • Vuoden kuvaaja -kisassa lasketaan yhteen kilpailukauden aikana (marraskuu-marraskuu) sisäisistä ja ulkopuolisista kilpailuista saadut pisteet ja eniten pisteitä kerännyt on voittaja.
  • Maakuntakisa(hiipunut), joka käydään vuosittain Pohjois-Karjalan kameraseurojen ja -kerhojen kesken. Järjestävä seura vaihtelee ja järjestysvuorossa oleva seura päättää kilpailun säännöt. Osallistumismaksullisen kisan kuvista järjestetään maakuntaa kiertävä näyttely. Kerhon jäsenille tiedotetaan kunkin kisavuoden säännöt jäsentiedotteissa / facebookissa / votovoorumilla.

Katso tarkemmin kilpailujen säännöt.