Esittelyssä Sirpa Pakarinen

Hei, olen Sirpa Pakarinen Puntarikoskelta. Työssä olen ollut yritysmaailmassa monissa eri tehtävissä , lähinnä myynnin ja markkinoinnin parissa, viimeksi Huoneistokeskuksella myyntineuvottelijana. Sitä ennen mm. visualistina H&M:lla ja tietotekniikan parissa Arbonautilla. Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri.

Valokuvaamisesta olen ollut kiinnostunut aina mutta oman järjestelmäkameran hankin vasta viisi vuotta sitten. Sen jälkeen kamera on kulkenut mukana melkein aina maastossa sekä matkoilla. Kuvaan omaksi ilokseni rennolla otteella. Kuvia en juurikaan käsittele vaikka olen suorittanut visuaalisen viestinnän koulutuksen. Lähinnä perussäädöt tulee tehtyä. Harrastan valokuvauksen lisäksi urheilua; maastopyöräily, hiihto ja laskettelu, vaeltaminen luonnossa sekä kesällä golf kuuluvat lajivalikoimaan. Myös koirat ovat minulle tärkeitä ja paras kaverini onkin reipas terrieri metsälenkeillä! Matkustelu varsinkin Alppien suuntaan on mukavaa ja haaveissa olisi Islannin matka kameran kera!

Tutustu Sirpan kuvagalleriaan Votovoorumissa.